000 01135nas a2200373 4500
001 BR2013003232
003 BR-BrBNA
005 20231130145547.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04; S20
100 1 _aCordenunsi, B.
100 1 _aSaura-Calixto, F.
100 1 _aDiaz-Rubio, M.E.
100 1 _aZuleta, A.
100 1 _aTiné, M.A.
100 1 _aBuckeridge, M.S.
100 1 _aSilva, G.B. da
100 1 _aCarpio, C.
100 1 _aGiuntini, E.B.
100 1 _aMenezes, E.W. de
100 1 _aLajolo, F.
245 1 _aCarbohydrate composition of ripe pineapple (cv. perola)and the glycemic response in humans
650 _aANANAS COMOSUS
650 _aABACAXI
650 _aCARBOIDRATO
650 _aNUTRIÇÃO HUMANA
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Jan-Mar 2010), V. 30(1) p. 282-288
_wBR2013003232
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v30n1/v30n1a41.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c310998
_d310998