000 | 01135nas a2200373 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2013003232 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130145547.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ04; S20 | ||
100 | 1 | _aCordenunsi, B. | |
100 | 1 | _aSaura-Calixto, F. | |
100 | 1 | _aDiaz-Rubio, M.E. | |
100 | 1 | _aZuleta, A. | |
100 | 1 | _aTiné, M.A. | |
100 | 1 | _aBuckeridge, M.S. | |
100 | 1 | _aSilva, G.B. da | |
100 | 1 | _aCarpio, C. | |
100 | 1 | _aGiuntini, E.B. | |
100 | 1 | _aMenezes, E.W. de | |
100 | 1 | _aLajolo, F. | |
245 | 1 | _aCarbohydrate composition of ripe pineapple (cv. perola)and the glycemic response in humans | |
650 | _aANANAS COMOSUS | ||
650 | _aABACAXI | ||
650 | _aCARBOIDRATO | ||
650 | _aNUTRIÇÃO HUMANA | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Jan-Mar 2010), V. 30(1) p. 282-288 _wBR2013003232 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v30n1/v30n1a41.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c310998 _d310998 |