000 01080nas a2200349 4500
001 BR2013004418
003 BR-BrBNA
005 20231130145636.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04
100 1 _aTupinambá, D.D.
100 1 _aCosta, A.M.
100 1 _aCohen, K. de O.
100 1 _aPaes, N.S.
100 1 _aFaleiro, F.G.
100 1 _aCampos, A.V.S.
100 1 _aSantos, A.L. de B.
100 1 _aSilva, K.N. da
100 1 _aJunqueira, N.T.V.
245 1 _aPulp yield and mineral content of commercial hybrids of yellow passion fruits
650 _aPASSIFLORA EDULIS
650 _aMARACUJÁ
650 _aANÁLISE QUÍMICA
650 _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA
773 0 _tBrazilian Journal of Food Technology (Brazil)
_xISSN 1519-0900
_g(Jan-Mar 2012), V. 15(1) p. 15-20
_wBR2013004418
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/bjft/v15n1/02.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c311333
_d311333