| 000 | 01080nas a2200349 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2013004418 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130145636.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ04 | ||
| 100 | 1 | _aTupinambá, D.D. | |
| 100 | 1 | _aCosta, A.M. | |
| 100 | 1 | _aCohen, K. de O. | |
| 100 | 1 | _aPaes, N.S. | |
| 100 | 1 | _aFaleiro, F.G. | |
| 100 | 1 | _aCampos, A.V.S. | |
| 100 | 1 | _aSantos, A.L. de B. | |
| 100 | 1 | _aSilva, K.N. da | |
| 100 | 1 | _aJunqueira, N.T.V. | |
| 245 | 1 | _aPulp yield and mineral content of commercial hybrids of yellow passion fruits | |
| 650 | _aPASSIFLORA EDULIS | ||
| 650 | _aMARACUJÁ | ||
| 650 | _aANÁLISE QUÍMICA | ||
| 650 | _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA | ||
| 773 | 0 |
_tBrazilian Journal of Food Technology (Brazil) _xISSN 1519-0900 _g(Jan-Mar 2012), V. 15(1) p. 15-20 _wBR2013004418 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/bjft/v15n1/02.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c311333 _d311333 |
||