000 | 00884nas a2200301 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2013006070 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130150022.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aF61; F04 | ||
100 | 1 | _aClemente, J.M. | |
100 | 1 | _aMartinez, H.E.P. | |
100 | 1 | _aAlves, L.C. | |
100 | 1 | _aLara, M.C.R. | |
245 | 1 | _aEffect of N and K doses in nutritive solution on growth, production and coffee bean size | |
650 | _aCAFÉ | ||
650 | _aCRESCIMENTO | ||
650 | _aADUBAÇÃO | ||
650 | _aNITROGÊNIO | ||
650 | _aPOTÁSSIO | ||
650 | _aPRODUÇÃO VEGETAL | ||
773 | 0 |
_tRevista Ceres (Brazil) _xISSN 0034-737X _g(Mar-Apr 2013), v. 60(2) p. 279-285 _wBR2013006070 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c312811 _d312811 |