| 000 | 00932nas a2200277 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2013006431 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130150131.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ03 | ||
| 100 | 1 | _aBezerra, A.C.D. | |
| 100 | 1 | _aReis, R.B. dos | |
| 100 | 1 | _aBastos, D.H.M. | |
| 245 | 1 | _aMicrobiological quality of hamburgers sold in the streets of Cuiabá - MT, Brazil and vendor hygiene-awareness | |
| 650 | _aANÁLISE MICROBIOLÓGICA | ||
| 650 | _aCONTROLE DE QUALIDADE | ||
| 650 | _aHIGIENE DE ALIMENTO | ||
| 650 | _aCONTAMINAÇÃO | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Apr-Jun 2010), v. 30(2) p. 520-524 _wBR2013006431 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v30n2/35.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c313190 _d313190 |
||