000 | 01035nas a2200337 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2013006436 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130150132.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ04; F30 | ||
100 | 1 | _aHasegawa, P.N. | |
100 | 1 | _aFaria, A.F. de | |
100 | 1 | _aMercadante, A.Z. | |
100 | 1 | _aChagas, E.A. | |
100 | 1 | _aPio, R. | |
100 | 1 | _aLajolo, F.M. | |
100 | 1 | _aCordenunsi, B.R. | |
100 | 1 | _aPurgatto, E. | |
245 | 1 | _aChemical composition of five loquat cultivars planted in Brazil | |
650 | _aERIOBOTRYA JAPONICA | ||
650 | _aNÊSPERA | ||
650 | _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA | ||
650 | _aMELHORAMENTO GENÉTICO VEGETAL | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Apr-Jun 2010), v. 30(2) p. 552-559 _wBR2013006436 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v30n2/40.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c313195 _d313195 |