| 000 | 00879nas a2200277 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2013006479 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130150143.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ01 | ||
| 100 | 1 | _aGarcía, M. | |
| 100 | 1 | _aForbe, T. | |
| 100 | 1 | _aGonzalez, E. | |
| 245 | 1 | _aPotential applications of nanotechnology in the agro-food sector | |
| 650 | _aINDÚSTRIA ALIMENTÍCIA | ||
| 650 | _aTECNOLOGIA DE ALIMENTO | ||
| 650 | _aADOÇÃO DE INOVAÇÕES | ||
| 650 | _aQUÍMICA | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Jul-Sep 2010), v. 30(3) p. 573-581 _wBR2013006479 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v30n3/v30n3a02.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c313242 _d313242 |
||