000 00868nas a2200277 4500
001 BR2013006513
003 BR-BrBNA
005 20231130150148.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ03; Q04; J11
100 1 _aGranato, D.
100 1 _aMasson, M.L.
100 1 _aFreitas, R.J.S. de
245 1 _aStability studies and shelf life estimation of a soy-based dessert
650 _aPSIDIUM GUAJAVA
650 _aVIDA-DE-PRATELEIRA
650 _aEMULSÃO
650 _aCOR
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Jul-Sep 2010), v. 30(3) p. 797-807
_wBR2013006513
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v30n3/v30n3a36.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c313279
_d313279