000 01000nas a2200325 4500
001 BR2013006538
003 BR-BrBNA
005 20231130150228.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04
100 1 _aMoraes, E.A.
100 1 _aDantas, M.I. de S.
100 1 _aMorais, D. de C.
100 1 _aSilva, C.O. da
100 1 _aCastro, F.A.F. de
100 1 _aMartino, H.S.D.
100 1 _aRibeiro, S.M.R.
245 1 _aSensory evaluation and nutritional value of cakes prepared with whole flaxseed flour
650 _aBOLO
650 _aLINHAÇA
650 _aFARINHA
650 _aVALOR NUTRITIVO
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Oct-Dec 2010), v. 30(4) p. 974-979
_wBR2013006538
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v30n4/v30n4a21.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c313503
_d313503