000 | 00940nas a2200301 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2013007398 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130150338.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ02 | ||
100 | 1 | _aSilva, R.C.S.N. | |
100 | 1 | _aMinim, V.P.R. | |
100 | 1 | _aSilva, A.N. | |
100 | 1 | _aCarvalho, A.F. | |
100 | 1 | _aMinim, L.A. | |
245 | 1 | _aA spreadsheet for calculation of ingredients for standardization of requeijão cremoso | |
650 | _aREQUEIJÃO | ||
650 | _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA | ||
650 | _aCONTROLE DE QUALIDADE | ||
650 | _aNORMALIZAÇÃO | ||
650 | _aPROCESSAMENTO | ||
773 | 0 |
_tArquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia (Brazil) _xISSN 0102-0935 _g(Apr 2013), v. 65(2) p. 573-581 _wBR2013007398 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c313907 _d313907 |