000 | 00848nas a2200265 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2013007187 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130150341.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ04; Q02 | ||
100 | 1 | _aMarangoni, C. | |
100 | 1 | _aMoura, N.F. de | |
245 | 1 | _aAntioxidant activity of essential oil from Coriandrum Sativum L. in Italian salami | |
650 | _aANTIOXIDANTE | ||
650 | _aPRESERVAÇÃO DE ALIMENTO | ||
650 | _aSALAME | ||
650 | _aCOENTRO | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Jan-Mar 2011), v. 31(1) p. 124-128 _wBR2013007187 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v31n1/17.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c313924 _d313924 |