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| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
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| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ02; Q03 | ||
| 100 | 1 | _aTulini, F.L. | |
| 100 | 1 | _aGomes, B.C. | |
| 100 | 1 | _aMartinis, E.C.P. de | |
| 245 | 1 | _aPartial purification and characterization of a bacteriocin produced by Enterococcus faecium 130 isolated from mozzarella cheese | |
| 650 | _aPURIFICAÇÃO | ||
| 650 | _aCONTAMINAÇÃO BACTERIANA | ||
| 650 | _aPRESERVAÇÃO DE ALIMENTO | ||
| 650 | _aTECNOLOGIA DE ALIMENTO | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Jan-Mar 2011), v. 31(1) p. 155-159 _wBR2013007192 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v31n1/22.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
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| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
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