000 | 00958nas a2200301 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2013007206 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130150344.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aJ11; Q04 | ||
100 | 1 | _aSantana, L.R.R. de | |
100 | 1 | _aBenedetti, B.C. | |
100 | 1 | _aSigrist, J.M.M. | |
100 | 1 | _aSato, H.H. | |
100 | 1 | _aAnjos, V.D. de A. | |
245 | 1 | _aEffect of controlled atmosphere on postharvest quality of 'Douradão' peaches | |
650 | _aPRUNUS PERSICA | ||
650 | _aPÊSSEGO | ||
650 | _aARMAZENAMENTO DE ALIMENTO | ||
650 | _aPERDA PÓS-COLHEITA | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Jan-Mar 2011), v. 31(1) p. 231-237 _wBR2013007206 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v31n1/36.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c313946 _d313946 |