000 00905nas a2200277 4500
001 BR2013007477
003 BR-BrBNA
005 20231130150425.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04; K50
100 1 _aSpoto, M.H.F.
100 1 _aLeão, M.M.
100 1 _aBrito, J.O.O.
245 1 _aInfluence of thermal treatment of wood on the aroma of a sugar cane spirit (cachaça)model-solution
650 _aBEBIDA ALCÓOLICA
650 _aANÁLISE ORGANOLÉPTICA
650 _aDESTILARIA
650 _aMADEIRA
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Apr-Jun 2011), v. 31(2) p. 427-429
_wBR2013007477
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v31n2/v31n2a22.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c314206
_d314206