000 | 00905nas a2200277 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2013007477 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130150425.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ04; K50 | ||
100 | 1 | _aSpoto, M.H.F. | |
100 | 1 | _aLeão, M.M. | |
100 | 1 | _aBrito, J.O.O. | |
245 | 1 | _aInfluence of thermal treatment of wood on the aroma of a sugar cane spirit (cachaça)model-solution | |
650 | _aBEBIDA ALCÓOLICA | ||
650 | _aANÁLISE ORGANOLÉPTICA | ||
650 | _aDESTILARIA | ||
650 | _aMADEIRA | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Apr-Jun 2011), v. 31(2) p. 427-429 _wBR2013007477 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v31n2/v31n2a22.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c314206 _d314206 |