000 00990nas a2200289 4500
001 BR2013007487
003 BR-BrBNA
005 20231130150431.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04
100 1 _aDarnet, S.H.
100 1 _aSilva, L.H.M. da
100 1 _aRodrigues, A.M. da C.
100 1 _aLins, R.T.
245 1 _aNutritional composition, fatty acid and tocopherol contents of buriti (Mauritia flexuosa)and patawa (Oenocarpus bataua)fruit pulp from the amazon region
650 _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA
650 _aÁCIDO GRAXO
650 _aPOLPA DE FRUTA
650 _aLIPÍDIO
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Apr-Jun 2011), v. 31(2) p. 488-491
_wBR2013007487
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v31n2/v31n2a32.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c314247
_d314247