000 | 00990nas a2200289 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2013007487 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130150431.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ04 | ||
100 | 1 | _aDarnet, S.H. | |
100 | 1 | _aSilva, L.H.M. da | |
100 | 1 | _aRodrigues, A.M. da C. | |
100 | 1 | _aLins, R.T. | |
245 | 1 | _aNutritional composition, fatty acid and tocopherol contents of buriti (Mauritia flexuosa)and patawa (Oenocarpus bataua)fruit pulp from the amazon region | |
650 | _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA | ||
650 | _aÁCIDO GRAXO | ||
650 | _aPOLPA DE FRUTA | ||
650 | _aLIPÍDIO | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Apr-Jun 2011), v. 31(2) p. 488-491 _wBR2013007487 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v31n2/v31n2a32.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c314247 _d314247 |