000 00864nas a2200277 4500
001 BR2013007831
003 BR-BrBNA
005 20231130150451.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ03
100 1 _aRitter, A.C.
100 1 _aHoeltz, M.
100 1 _aNoll, I.B.
245 1 _aToxigenic potential of Aspergillus flavus tested in different culture conditions
650 _aCONTAMINAÇÃO FÚNGICA
650 _aMICOTOXINA
650 _aAFLATOXINA
650 _aPH
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Jul-Sep 2011), v. 31(3) p. 623-628
_wBR2013007831
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v31n3/a11v31n3.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c314370
_d314370