000 | 00971nas a2200313 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2013007859 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130150509.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ02; Q04; J13 | ||
100 | 1 | _aSouza, A.S. | |
100 | 1 | _aRocha-Leão, M.H. | |
100 | 1 | _aBorges, S.V. | |
100 | 1 | _aCirillo, M.A. | |
100 | 1 | _aCornejo, F.E.P. | |
100 | 1 | _aCouri, S. | |
245 | 1 | _aRetention of short chain fatty acids under drying and storage conditions | |
650 | _aFERMENTAÇÃO | ||
650 | _aSECAGEM | ||
650 | _aÁCIDO GRAXO | ||
650 | _aTECNOLOGIA DE ALIMENTO | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Jul-Sep 2011), v. 31(3) p. 801-805 _wBR2013007859 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v31n3/a39v31n3.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c314478 _d314478 |