000 01080nas a2200349 4500
001 BR2013007861
003 BR-BrBNA
005 20231130150511.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04
100 1 _aScheuer, P.M.
100 1 _aFrancisco, A. de
100 1 _aMiranda, M.Z. de
100 1 _aOgliari, P.J.
100 1 _aTorres, G.
100 1 _aLimberger, V.
100 1 _aMontenegro, F.M.
100 1 _aRuffi, C.R.
100 1 _aBiondi, S.
245 1 _aCharacterization of Brazilian wheat cultivars for specific technological applications
650 _aTRIGO
650 _aCOMPOSIÇÃO DE ALIMENTO
650 _aANÁLISE QUÍMICA
650 _aTECNOLOGIA DE ALIMENTO
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Jul-Sep 2011), v. 31(3) p. 816-826
_wBR2013007861
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v31n3/a41v31n3.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c314482
_d314482