| 000 | 00957nas a2200289 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2013007996 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130150539.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aS01; Q04 | ||
| 100 | 1 | _aAguilar, E.C. | |
| 100 | 1 | _aQueiroz, M. das G.M.N. | |
| 100 | 1 | _aOliveira, D.A. de | |
| 100 | 1 | _aOliveira, N.J.F. de | |
| 245 | 1 | _aSerum lipid profile and hepatic evaluation in mice fed diet containing pequi nut or pulp (Caryocar brasiliense Camb.) | |
| 650 | _aMETABOLISMO | ||
| 650 | _aANIMAL DE LABORATÓRIO | ||
| 650 | _aDIETA | ||
| 650 | _aLIPÍDIO | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Oct-Dec 2011), v. 31(4) p. 879-883 _wBR2013007996 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v31n4/08.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c314603 _d314603 |
||