000 00957nas a2200289 4500
001 BR2013007996
003 BR-BrBNA
005 20231130150539.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aS01; Q04
100 1 _aAguilar, E.C.
100 1 _aQueiroz, M. das G.M.N.
100 1 _aOliveira, D.A. de
100 1 _aOliveira, N.J.F. de
245 1 _aSerum lipid profile and hepatic evaluation in mice fed diet containing pequi nut or pulp (Caryocar brasiliense Camb.)
650 _aMETABOLISMO
650 _aANIMAL DE LABORATÓRIO
650 _aDIETA
650 _aLIPÍDIO
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Oct-Dec 2011), v. 31(4) p. 879-883
_wBR2013007996
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v31n4/08.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c314603
_d314603