000 | 01049nas a2200337 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2013008379 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130150554.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ04 | ||
100 | 1 | _aMelo Neto, B.A. de | |
100 | 1 | _aCarvalho, E.A. | |
100 | 1 | _aPontes, K.V. | |
100 | 1 | _aBarretto, W. de S. | |
100 | 1 | _aSacramento, C.K. do | |
245 | 1 | _aChemical, physico-chemical and sensory characterization of mixed açai (Euterpe oleracea)and cocoa's honey (Theobroma cacao)jellies | |
650 | _aAÇAÍ | ||
650 | _aPROCESSAMENTO | ||
650 | _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA | ||
650 | _aGELEIA | ||
650 | _aALIMENTO PREPARADO | ||
650 | _aANÁLISE ORGANOLÉPTICA | ||
650 | _aMEL | ||
650 | _aCACAU | ||
773 | 0 |
_tRevista Brasileira de Fruticultura (Brazil) _xISSN 0100-2945 _g(Jun 2013), v. 35(2) p. 587-593 _wBR2013008379 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c314677 _d314677 |