000 01049nas a2200337 4500
001 BR2013008379
003 BR-BrBNA
005 20231130150554.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04
100 1 _aMelo Neto, B.A. de
100 1 _aCarvalho, E.A.
100 1 _aPontes, K.V.
100 1 _aBarretto, W. de S.
100 1 _aSacramento, C.K. do
245 1 _aChemical, physico-chemical and sensory characterization of mixed açai (Euterpe oleracea)and cocoa's honey (Theobroma cacao)jellies
650 _aAÇAÍ
650 _aPROCESSAMENTO
650 _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA
650 _aGELEIA
650 _aALIMENTO PREPARADO
650 _aANÁLISE ORGANOLÉPTICA
650 _aMEL
650 _aCACAU
773 0 _tRevista Brasileira de Fruticultura (Brazil)
_xISSN 0100-2945
_g(Jun 2013), v. 35(2) p. 587-593
_wBR2013008379
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c314677
_d314677