000 | 00868nas a2200265 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2013008029 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130150605.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ04 | ||
100 | 1 | _aRizzon, L.A. | |
100 | 1 | _aMiele, A. | |
245 | 1 | _aAnalytical characteristics and discrimination of Brazilian commercial grape juice, nectar, and beverage | |
650 | _aSUCO DE FRUTA | ||
650 | _aUVA | ||
650 | _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA | ||
650 | _aVALOR NUTRITIVO | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Jan-Mar 2012), v. 32(1) p. 93-97 _wBR2013008029 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v32n1/aop_cta_4837.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c314742 _d314742 |