000 00922nas a2200277 4500
001 BR2013008030
003 BR-BrBNA
005 20231130150605.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04
100 1 _aAcuña, S.P.A.
100 1 _aGonzález, J.H.G.
100 1 _aTorres, I.D.A.
245 1 _aPhysicochemical characteristics and functional properties of vitabosa (mucuna deeringiana)and soybean (glycine max)
650 _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA
650 _aSOJA
650 _aANÁLISE FÍSICA
650 _aEMULSÃO
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Jan-Mar 2012), v. 32(1) p. 98-105
_wBR2013008030
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v32n1/aop_4839.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c314743
_d314743