| 000 | 00916nas a2200277 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2013008032 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130150605.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ04; Q03 | ||
| 100 | 1 | _aBranquinho, M.R. | |
| 100 | 1 | _aFerreira, R.T.B. | |
| 100 | 1 | _aCardarelli-Leite, P. | |
| 245 | 1 | _aUse of real-time PCR to evaluate two DNA extraction methods from food | |
| 650 | _aSEGURANÇA ALIMENTAR | ||
| 650 | _aCONTROLE DE QUALIDADE | ||
| 650 | _aANÁLISE DE ALIMENTO | ||
| 650 | _aORGANISMO TRANSGÊNICO | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Jan-Mar 2012), v. 32(1) p. 112-118 _wBR2013008032 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v32n1/aop_4927.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c314745 _d314745 |
||