000 00891nas a2200265 4500
001 BR2013008035
003 BR-BrBNA
005 20231130150605.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ02; Q80; U10
100 1 _aAugusto, P.E.D.
100 1 _aCristianini, M.
245 1 _aComputational fluid dynamics evaluation of liquid food thermal process in a brick shaped package
650 _aPROCESSAMENTO
650 _aESTERILIZAÇÃO
650 _aMODELO MATEMÁTICO
650 _aFLUIDODINÂMICA
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Jan-Mar 2012), v. 32(1) p. 134-141
_wBR2013008035
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v32n1/aop_cta_4970.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c314748
_d314748