000 01038nas a2200301 4500
001 BR2013008040
003 BR-BrBNA
005 20231130150606.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ03
100 1 _aMillezi, A.F.
100 1 _aCaixeta, D.S.
100 1 _aRossoni, D.F.
100 1 _aCardoso, M. das G.
100 1 _aPiccoli, R.H.
245 1 _aIn vitro antimicrobial properties of plant essential oils thymus vulgaris, cymbopogon citratus and laurus nobilis against five important foodborne pathogens
650 _aBACTERICIDA
650 _aÓLEO ESSENCIAL
650 _aBACTÉRIA PATOGÊNICA
650 _aCONTAMINAÇÃO BACTERIANA
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Jan-Mar 2012), v. 32(1) p. 167-172
_wBR2013008040
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v32n1/aop5024.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c314753
_d314753