| 000 | 01038nas a2200301 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2013008040 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130150606.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ03 | ||
| 100 | 1 | _aMillezi, A.F. | |
| 100 | 1 | _aCaixeta, D.S. | |
| 100 | 1 | _aRossoni, D.F. | |
| 100 | 1 | _aCardoso, M. das G. | |
| 100 | 1 | _aPiccoli, R.H. | |
| 245 | 1 | _aIn vitro antimicrobial properties of plant essential oils thymus vulgaris, cymbopogon citratus and laurus nobilis against five important foodborne pathogens | |
| 650 | _aBACTERICIDA | ||
| 650 | _aÓLEO ESSENCIAL | ||
| 650 | _aBACTÉRIA PATOGÊNICA | ||
| 650 | _aCONTAMINAÇÃO BACTERIANA | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Jan-Mar 2012), v. 32(1) p. 167-172 _wBR2013008040 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v32n1/aop5024.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c314753 _d314753 |
||