000 01081nas a2200313 4500
001 BR2013008046
003 BR-BrBNA
005 20231130150607.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04
100 1 _aMarques, M.R.
100 1 _aPaz, D.D.
100 1 _aBatista, L.P.R.
100 1 _aBarbosa, C. de O.
100 1 _aAraújo, M.A.M.
100 1 _aMoreira-Araújo, R.S. dos R.
245 1 _aAn in vitro analysis of the total phenolic content, antioxidant power, physical, physicochemical, and chemical composition of Terminalia Catappa Linn fruits
650 _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA
650 _aANÁLISE QUÍMICA
650 _aCOMPOSTO FENÓLICO
650 _aFRUTA TROPICAL
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Jan-Mar 2012), v. 32(1) p. 209-213
_wBR2013008046
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v32n1/aop_5111.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c314761
_d314761