000 | 00955nas a2200301 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2013008692 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130150731.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ02 | ||
100 | 1 | _aCampos, C.D.M. | |
100 | 1 | _aSato, A.C.K. | |
100 | 1 | _aTonon, R.V. | |
100 | 1 | _aHubinger, M.D. | |
100 | 1 | _aCunha, R.L. da | |
245 | 1 | _aEffect of process variables on the osmotic dehydration of star-fruit slices | |
650 | _aCARAMBOLA | ||
650 | _aDESIDRATAÇÃO OSMÓTICA | ||
650 | _aTECNOLOGIA DE ALIMENTO | ||
650 | _aCLASSIFICAÇÃO | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Apr-Jun 2012), v. 32(2) p. 357-365 _wBR2013008692 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v32n2/cta_aop_5026.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c315261 _d315261 |