000 | 00959nas a2200301 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2013009048 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130150811.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ02; Q04 | ||
100 | 1 | _aSantos, L.E. dos | |
100 | 1 | _aSilva, T.J.P. dos | |
100 | 1 | _aFreitas, M.Q. da | |
100 | 1 | _aCunha, E.A. da | |
100 | 1 | _aHaguiwara, M.A.H. | |
245 | 1 | _aEffect of pre and post-slaughter processes on meat characteristics of Santa Ines ewes discarded due to age | |
650 | _aCARNE | ||
650 | _aOVELHA | ||
650 | _aABATE | ||
650 | _aTEXTURA | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Jul-Sep 2012), v. 32(3) p. 455-463 _wBR2013009048 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v32n3/aop_cta_4680.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c315517 _d315517 |