000 00959nas a2200301 4500
001 BR2013009048
003 BR-BrBNA
005 20231130150811.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ02; Q04
100 1 _aSantos, L.E. dos
100 1 _aSilva, T.J.P. dos
100 1 _aFreitas, M.Q. da
100 1 _aCunha, E.A. da
100 1 _aHaguiwara, M.A.H.
245 1 _aEffect of pre and post-slaughter processes on meat characteristics of Santa Ines ewes discarded due to age
650 _aCARNE
650 _aOVELHA
650 _aABATE
650 _aTEXTURA
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Jul-Sep 2012), v. 32(3) p. 455-463
_wBR2013009048
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v32n3/aop_cta_4680.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c315517
_d315517