000 00949nas a2200301 4500
001 BR2013009524
003 BR-BrBNA
005 20231130150822.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ02; Q80; J11
100 1 _aMoraes, K.S. de
100 1 _aFagundes, C.
100 1 _aMelo, M.C.
100 1 _aAndreani, P.
100 1 _aMonteiro, A.R.
245 1 _aConservation of Williams pear using edible coating with alginate and carrageenan
650 _aPRESERVAÇÃO DE ALIMENTO
650 _aPÊRA
650 _aARMAZENAMENTO
650 _aBIOFILME
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Oct-Dec 2012), v. 32(4) p. 679-684
_wBR2013009524
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v32n4/aop_cta_5481.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c315586
_d315586