000 00868nas a2200277 4500
001 BR2013009535
003 BR-BrBNA
005 20231130150831.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04; Q02
100 1 _aGarcia, M.C.
100 1 _aBenassi, M. de T.
100 1 _aSoares Júnior, M.S.
245 1 _aPhysicochemical and sensory profile of rice bran roasted in microwave
650 _aFARELO
650 _aORYZA SATIVA
650 _aVARIEDADE
650 _aTORREFAÇÃO
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Oct-Dec 2012), v. 32(4) p. 754-761
_wBR2013009535
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v32n4/aop5624.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c315643
_d315643