| 000 | 00868nas a2200277 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2013009535 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130150831.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ04; Q02 | ||
| 100 | 1 | _aGarcia, M.C. | |
| 100 | 1 | _aBenassi, M. de T. | |
| 100 | 1 | _aSoares Júnior, M.S. | |
| 245 | 1 | _aPhysicochemical and sensory profile of rice bran roasted in microwave | |
| 650 | _aFARELO | ||
| 650 | _aORYZA SATIVA | ||
| 650 | _aVARIEDADE | ||
| 650 | _aTORREFAÇÃO | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Oct-Dec 2012), v. 32(4) p. 754-761 _wBR2013009535 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v32n4/aop5624.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c315643 _d315643 |
||