| 000 | 01088nas a2200325 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2013009546 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130150835.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ04; F30 | ||
| 100 | 1 | _aMiranda, M. | |
| 100 | 1 | _aVega-Gálvez, A. | |
| 100 | 1 | _aMartinez, E. | |
| 100 | 1 | _aLópez, J. | |
| 100 | 1 | _aRodríguez, M.J. | |
| 100 | 1 | _aHenríquez, K. | |
| 100 | 1 | _aFuentes, F. | |
| 245 | 1 | _aGenetic diversity and comparison of physicochemical and nutritional characteristics of six quinoa (Chenopodium quinoa willd.)genotypes cultivated in Chile | |
| 650 | _aVARIEDADE | ||
| 650 | _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA | ||
| 650 | _aANTIOXIDANTE | ||
| 650 | _aAMINOÁCIDO | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Oct-Dec 2012), v. 32(4) p. 835-843 _wBR2013009546 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v32n4/aop_cta_5576.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c315667 _d315667 |
||