000 01088nas a2200325 4500
001 BR2013009546
003 BR-BrBNA
005 20231130150835.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04; F30
100 1 _aMiranda, M.
100 1 _aVega-Gálvez, A.
100 1 _aMartinez, E.
100 1 _aLópez, J.
100 1 _aRodríguez, M.J.
100 1 _aHenríquez, K.
100 1 _aFuentes, F.
245 1 _aGenetic diversity and comparison of physicochemical and nutritional characteristics of six quinoa (Chenopodium quinoa willd.)genotypes cultivated in Chile
650 _aVARIEDADE
650 _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA
650 _aANTIOXIDANTE
650 _aAMINOÁCIDO
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Oct-Dec 2012), v. 32(4) p. 835-843
_wBR2013009546
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v32n4/aop_cta_5576.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c315667
_d315667