000 | 00969nas a2200289 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2013009548 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130150835.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ04; Q02 | ||
100 | 1 | _aMontanuci, F.D. | |
100 | 1 | _aPimentel, T.C. | |
100 | 1 | _aGarcia, S. | |
100 | 1 | _aPrudencio, S.H. | |
245 | 1 | _aEffect of starter culture and inulin addition on microbial viability, texture, and chemical characteristics of whole or skim milk Kefir | |
650 | _aTECNOLOGIA DE ALIMENTO | ||
650 | _aLEITE | ||
650 | _aFERMENTAÇÃO | ||
650 | _aGORDURA | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Oct-Dec 2012), v. 32(4) p. 850-861 _wBR2013009548 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v32n4/aop_cta_5640.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c315669 _d315669 |