000 00969nas a2200289 4500
001 BR2013009548
003 BR-BrBNA
005 20231130150835.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04; Q02
100 1 _aMontanuci, F.D.
100 1 _aPimentel, T.C.
100 1 _aGarcia, S.
100 1 _aPrudencio, S.H.
245 1 _aEffect of starter culture and inulin addition on microbial viability, texture, and chemical characteristics of whole or skim milk Kefir
650 _aTECNOLOGIA DE ALIMENTO
650 _aLEITE
650 _aFERMENTAÇÃO
650 _aGORDURA
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Oct-Dec 2012), v. 32(4) p. 850-861
_wBR2013009548
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v32n4/aop_cta_5640.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c315669
_d315669