000 | 00973nas a2200301 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2013009552 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130150835.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ04; Q02 | ||
100 | 1 | _aLopes, A.S. | |
100 | 1 | _aMattietto, R. de A. | |
100 | 1 | _aMenezes, H.C. de | |
100 | 1 | _aSilva, L.H.M. da | |
100 | 1 | _aPena, R. da S. | |
245 | 1 | _aRheological behavior of Brazilian Cherry (Eugenia uniflora L.)pulp at pasteurization temperatures | |
650 | _aPITANGA | ||
650 | _aPOLPA DE FRUTA | ||
650 | _aPASTEURIZAÇÃO | ||
650 | _aANÁLISE FÍSICA | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Jan-Mar 2013), v. 33(1) p. 26-31 _wBR2013009552 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v33n1/aop_cta_5342.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c315674 _d315674 |