000 00973nas a2200301 4500
001 BR2013009552
003 BR-BrBNA
005 20231130150835.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04; Q02
100 1 _aLopes, A.S.
100 1 _aMattietto, R. de A.
100 1 _aMenezes, H.C. de
100 1 _aSilva, L.H.M. da
100 1 _aPena, R. da S.
245 1 _aRheological behavior of Brazilian Cherry (Eugenia uniflora L.)pulp at pasteurization temperatures
650 _aPITANGA
650 _aPOLPA DE FRUTA
650 _aPASTEURIZAÇÃO
650 _aANÁLISE FÍSICA
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Jan-Mar 2013), v. 33(1) p. 26-31
_wBR2013009552
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v33n1/aop_cta_5342.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c315674
_d315674