000 01038nas a2200313 4500
001 BR2013009554
003 BR-BrBNA
005 20231130150836.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04
100 1 _aLiberato, M. da C.T.C.
100 1 _aMorais, S.M. de
100 1 _aMagalhães, C.E. de C.
100 1 _aMagalhães, I.L.
100 1 _aCavalcanti, D.B.
100 1 _aSilva, M.M. de O.
245 1 _aPhysicochemical properties and mineral and protein content of honey samples from Ceará state, Northeastern Brazil
650 _aMEL
650 _aANÁLISE QUÍMICA
650 _aVALOR NUTRITIVO
650 _aCONTROLE DE QUALIDADE
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Jan-Mar 2013), v. 33(1) p. 38-46
_wBR2013009554
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v33n1/aop_cta_5648.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c315676
_d315676