| 000 | 00944nas a2200277 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2013009573 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130150846.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ03; J13 | ||
| 100 | 1 | _aDores, M.T. das | |
| 100 | 1 | _aNobrega, J.E. da | |
| 100 | 1 | _aFerreira, C.L. de L.F. | |
| 245 | 1 | _aRoom temperature aging to guarantee microbiological safety of Brazilian artisan Canastra cheese | |
| 650 | _aQUEIJO | ||
| 650 | _aANÁLISE MICROBIOLÓGICA | ||
| 650 | _aPRESERVAÇÃO DE ALIMENTO | ||
| 650 | _aCONTAMINAÇÃO BACTERIANA | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Jan-Mar 2013), v. 33(1) p. 180-185 _wBR2013009573 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v33n1/aop_cta_5687.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c315734 _d315734 |
||