000 00992nas a2200301 4500
001 BR2013009673
003 BR-BrBNA
005 20231130150854.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ03
100 1 _aDores, M.T. das
100 1 _aDias, R.S.
100 1 _aArcuri, E.F.
100 1 _aNobrega, J.E. da
100 1 _aFerreira, C.L. de L.F.
245 1 _aEnterotoxigenic potential of Staphylococcus aureus isolated from Artisan Minas cheese from the Serra da Canastra - MG, Brazil
650 _aQUEIJO
650 _aCONTAMINAÇÃO
650 _aCONTROLE DE QUALIDADE
650 _aTOXINA
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Apr-Jun 2013), v. 33(2) p. 271-275
_wBR2013009673
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v33n2/aop_cta_5688.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c315788
_d315788