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_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
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| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ03 | ||
| 100 | 1 | _aDores, M.T. das | |
| 100 | 1 | _aDias, R.S. | |
| 100 | 1 | _aArcuri, E.F. | |
| 100 | 1 | _aNobrega, J.E. da | |
| 100 | 1 | _aFerreira, C.L. de L.F. | |
| 245 | 1 | _aEnterotoxigenic potential of Staphylococcus aureus isolated from Artisan Minas cheese from the Serra da Canastra - MG, Brazil | |
| 650 | _aQUEIJO | ||
| 650 | _aCONTAMINAÇÃO | ||
| 650 | _aCONTROLE DE QUALIDADE | ||
| 650 | _aTOXINA | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Apr-Jun 2013), v. 33(2) p. 271-275 _wBR2013009673 |
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_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
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_2AGRIS _n0 _cANA |
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