| 000 | 00893nas a2200289 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2013009676 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130150855.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ03; Q02 | ||
| 100 | 1 | _aAmorim, E.O.C. | |
| 100 | 1 | _aTribst, A.A.L. | |
| 100 | 1 | _aAugusto, P.E.D. | |
| 100 | 1 | _aCristianini, M. | |
| 245 | 1 | _aInactivation of E. coli and B. subtilis spores in ozonized cassava starch | |
| 650 | _aCONTAMINAÇÃO | ||
| 650 | _aESPORO | ||
| 650 | _aAMIDO | ||
| 650 | _aMANDIOCA | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Apr-Jun 2013), v. 33(2) p. 289-294 _wBR2013009676 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v33n2/aop_5780.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c315793 _d315793 |
||