000 | 01106nas a2200337 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2013009679 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130150859.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ02; Q04 | ||
100 | 1 | _aCarvalho, A.W. de | |
100 | 1 | _aNatal, D.I.G. | |
100 | 1 | _aSilva, C.O. da | |
100 | 1 | _aDantas, M.I. de S. | |
100 | 1 | _aBarros, E.G. de | |
100 | 1 | _aRibeiro, S.M.R. | |
100 | 1 | _aCosta, N.M.B. | |
100 | 1 | _aMartino, H.S.D. | |
245 | 1 | _aHeat-treatment reduces anti-nutritional phytochemicals and maintains protein quality in genetically improved hulled soybean flour | |
650 | _aTRATAMENTO TÉRMICO | ||
650 | _aANÁLISE QUÍMICA | ||
650 | _aPROTEÍNA | ||
650 | _aAMINOÁCIDO | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Apr-Jun 2013), v. 33(2) p. 310-315 _wBR2013009679 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v33n2/aop_cta_5845.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c315814 _d315814 |