000 01106nas a2200337 4500
001 BR2013009679
003 BR-BrBNA
005 20231130150859.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ02; Q04
100 1 _aCarvalho, A.W. de
100 1 _aNatal, D.I.G.
100 1 _aSilva, C.O. da
100 1 _aDantas, M.I. de S.
100 1 _aBarros, E.G. de
100 1 _aRibeiro, S.M.R.
100 1 _aCosta, N.M.B.
100 1 _aMartino, H.S.D.
245 1 _aHeat-treatment reduces anti-nutritional phytochemicals and maintains protein quality in genetically improved hulled soybean flour
650 _aTRATAMENTO TÉRMICO
650 _aANÁLISE QUÍMICA
650 _aPROTEÍNA
650 _aAMINOÁCIDO
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Apr-Jun 2013), v. 33(2) p. 310-315
_wBR2013009679
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v33n2/aop_cta_5845.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c315814
_d315814