000 01020nas a2200313 4500
001 BR2013009737
003 BR-BrBNA
005 20231130150906.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ02; Q04; U10
100 1 _aScala, K. di
100 1 _aMeschino, G.
100 1 _aVega-gálvez, A.
100 1 _aLemus-mondaca, R.
100 1 _aRoura, S.
100 1 _aMascheroni, R.
245 1 _aAn artificial neural network model for prediction of quality characteristics of apples during convective dehydration
650 _aMAÇÃ
650 _aDESIDRATAÇÃO
650 _aMODELO DE SIMULAÇÃO
650 _aTEMPERATURA
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Jul-Sep 2013), v. 33(3) p. 411-416
_wBR2013009737
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v33n3/aop_cta_5700.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c315863
_d315863