| 000 | 01020nas a2200313 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2013009737 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130150906.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ02; Q04; U10 | ||
| 100 | 1 | _aScala, K. di | |
| 100 | 1 | _aMeschino, G. | |
| 100 | 1 | _aVega-gálvez, A. | |
| 100 | 1 | _aLemus-mondaca, R. | |
| 100 | 1 | _aRoura, S. | |
| 100 | 1 | _aMascheroni, R. | |
| 245 | 1 | _aAn artificial neural network model for prediction of quality characteristics of apples during convective dehydration | |
| 650 | _aMAÇÃ | ||
| 650 | _aDESIDRATAÇÃO | ||
| 650 | _aMODELO DE SIMULAÇÃO | ||
| 650 | _aTEMPERATURA | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Jul-Sep 2013), v. 33(3) p. 411-416 _wBR2013009737 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v33n3/aop_cta_5700.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c315863 _d315863 |
||