000 | 00971nas a2200289 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2013009748 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130150909.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ04; Q03 | ||
100 | 1 | _aAued-Pimentel, S. | |
100 | 1 | _aSilva, S.A. da | |
100 | 1 | _aTakemoto, E. | |
100 | 1 | _aCano, C.B. | |
245 | 1 | _aStigmastadiene and specific extitntion (270 nm)to evaluate the presence of refined oils in virgin olive oil commercialized in Brazil | |
650 | _aADULTERAÇÃO | ||
650 | _aÓLEO VEGETAL | ||
650 | _aAZEITE | ||
650 | _aCONTROLE DE QUALIDADE | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Jul-Sep 2013), v. 33(3) p. 479-484 _wBR2013009748 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v33n3/aop_cta_5997.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c315884 _d315884 |