000 00971nas a2200289 4500
001 BR2013009748
003 BR-BrBNA
005 20231130150909.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04; Q03
100 1 _aAued-Pimentel, S.
100 1 _aSilva, S.A. da
100 1 _aTakemoto, E.
100 1 _aCano, C.B.
245 1 _aStigmastadiene and specific extitntion (270 nm)to evaluate the presence of refined oils in virgin olive oil commercialized in Brazil
650 _aADULTERAÇÃO
650 _aÓLEO VEGETAL
650 _aAZEITE
650 _aCONTROLE DE QUALIDADE
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Jul-Sep 2013), v. 33(3) p. 479-484
_wBR2013009748
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v33n3/aop_cta_5997.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c315884
_d315884