000 00991nas a2200301 4500
001 BR2013009755
003 BR-BrBNA
005 20231130150911.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04; Q70
100 1 _aMarques, T.R.
100 1 _aCorrêa, A.D.
100 1 _aLino, J.B. dos R.
100 1 _aAbreu, C.M.P. de
100 1 _aSimão, A.A.
245 1 _aChemical constituents and technological functional properties of acerola (Malpighia emarginata DC.)waste flour
650 _aRESÍDUO
650 _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA
650 _aANÁLISE QUÍMICA
650 _aBAGAÇO
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Jul-Sep 2013), v. 33(3) p. 526-531
_wBR2013009755
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v33n3/aop_cta_6030.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c315891
_d315891