| 000 | 00991nas a2200301 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2013009755 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130150911.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ04; Q70 | ||
| 100 | 1 | _aMarques, T.R. | |
| 100 | 1 | _aCorrêa, A.D. | |
| 100 | 1 | _aLino, J.B. dos R. | |
| 100 | 1 | _aAbreu, C.M.P. de | |
| 100 | 1 | _aSimão, A.A. | |
| 245 | 1 | _aChemical constituents and technological functional properties of acerola (Malpighia emarginata DC.)waste flour | |
| 650 | _aRESÍDUO | ||
| 650 | _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA | ||
| 650 | _aANÁLISE QUÍMICA | ||
| 650 | _aBAGAÇO | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Jul-Sep 2013), v. 33(3) p. 526-531 _wBR2013009755 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v33n3/aop_cta_6030.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c315891 _d315891 |
||