000 | 00984nas a2200313 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2013009760 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130150912.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ04; Q02 | ||
100 | 1 | _aOrtega, V.G. | |
100 | 1 | _aRamírez, J.A. | |
100 | 1 | _aVelázquez, G. | |
100 | 1 | _aTovar, B. | |
100 | 1 | _aMata, M. | |
100 | 1 | _aMontalvo, E. | |
245 | 1 | _aEffect of high hydrostatic pressure on antioxidant content of 'Ataulfo' mango during postharvest maturation | |
650 | _aMANGA | ||
650 | _aPROCESSAMENTO | ||
650 | _aANTIOXIDANTE | ||
650 | _aMATURAÇÃO | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Jul-Sep 2013), v. 33(3) p. 561-568 _wBR2013009760 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v33n3/aop_cta_6063.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c315896 _d315896 |