000 00984nas a2200313 4500
001 BR2013009760
003 BR-BrBNA
005 20231130150912.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04; Q02
100 1 _aOrtega, V.G.
100 1 _aRamírez, J.A.
100 1 _aVelázquez, G.
100 1 _aTovar, B.
100 1 _aMata, M.
100 1 _aMontalvo, E.
245 1 _aEffect of high hydrostatic pressure on antioxidant content of 'Ataulfo' mango during postharvest maturation
650 _aMANGA
650 _aPROCESSAMENTO
650 _aANTIOXIDANTE
650 _aMATURAÇÃO
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Jul-Sep 2013), v. 33(3) p. 561-568
_wBR2013009760
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v33n3/aop_cta_6063.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c315896
_d315896