000 01026nas a2200325 4500
001 BR2013009854
003 BR-BrBNA
005 20231130150928.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04; M12
100 1 _aBonafé, E.G.
100 1 _aMorais, D.R. de
100 1 _aFigueiredo, L.C. de
100 1 _aSouza, N.E.
100 1 _aSantos, O.O.
100 1 _aClaus, T.
100 1 _aVisentainer, J.V.
245 1 _aIncorporation and profile of fatty acids in tilapia fillets (Oreochromis niloticus)fed with tung oil
650 _aPEIXE
650 _aÁCIDO LINOLEICO
650 _aÁCIDO GRAXO
650 _aNUTRIÇÃO ANIMAL
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Feb 2013), v. 33(Supl. 1) p. 47-51
_wBR2013009854
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v33s1/v33s1a08.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c315978
_d315978