000 | 01026nas a2200325 4500 | ||
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003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130150928.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ04; M12 | ||
100 | 1 | _aBonafé, E.G. | |
100 | 1 | _aMorais, D.R. de | |
100 | 1 | _aFigueiredo, L.C. de | |
100 | 1 | _aSouza, N.E. | |
100 | 1 | _aSantos, O.O. | |
100 | 1 | _aClaus, T. | |
100 | 1 | _aVisentainer, J.V. | |
245 | 1 | _aIncorporation and profile of fatty acids in tilapia fillets (Oreochromis niloticus)fed with tung oil | |
650 | _aPEIXE | ||
650 | _aÁCIDO LINOLEICO | ||
650 | _aÁCIDO GRAXO | ||
650 | _aNUTRIÇÃO ANIMAL | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Feb 2013), v. 33(Supl. 1) p. 47-51 _wBR2013009854 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v33s1/v33s1a08.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
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942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
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999 |
_c315978 _d315978 |