| 000 | 01157nas a2200349 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2013009863 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130150942.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ04 | ||
| 100 | 1 | _aFonseca, S.B. da | |
| 100 | 1 | _aSilva, J.H.V. da | |
| 100 | 1 | _aBeltrão Filho, E.M. | |
| 100 | 1 | _aMendes, P. de P. | |
| 100 | 1 | _aFernandes, J.B.K. | |
| 100 | 1 | _aAmancio, A.L.L. | |
| 100 | 1 | _aJordão Filho, J. | |
| 100 | 1 | _aLacerda, P.B. de | |
| 100 | 1 | _aSilva, F.R.P. da | |
| 245 | 1 | _aInfluence of levels and forms of selenium associated with levels of vitamins C and E on the performance, yield and composition of tilapia fillet | |
| 650 | _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA | ||
| 650 | _aPEIXE | ||
| 650 | _aVALOR NUTRITIVO | ||
| 650 | _aANTIOXIDANTE | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Feb 2013), v. 33(Supl. 1) p. 109-115 _wBR2013009863 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v33s1/v33s1a17.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c316040 _d316040 |
||