000 01051nas a2200361 4500
001 BR2014001679
003 BR-BrBNA
005 20231130151448.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aF03
100 1 _aMoreano, T.B.
100 1 _aBraccini, A. de L. e
100 1 _aScapim, C.A.
100 1 _aFrança-Neto, J. de B.
100 1 _aKrzyzanowski, F.C.
100 1 _aMarques, O.J.
245 1 _aPhysical and physiological qualities of soybean seed as affected by processing and handling
650 _aSOJA
650 _aSEMENTE
650 _aBENEFICIAMENTO
650 _aQUALIDADE
650 _aANÁLISE FÍSICA
650 _aFISIOLOGIA VEGETAL
650 _aDANO MECÂNICO
650 _aPERCEVEJO
650 _aUMIDADE
773 0 _tJournal of Seed Science (Brazil)
_xISSN 2317-1537
_g(Dez 2013), v. 35(4) p. 466-477
_wBR2014001679
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c318376
_d318376