| 000 | 01079nas a2200337 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2014002585 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130151620.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aL01; L02 | ||
| 100 | 1 | _aSilva, R. de M. | |
| 100 | 1 | _aPereira Filho, J.M. | |
| 100 | 1 | _aSilva, A.L.N. da | |
| 100 | 1 | _aCezar, M.F. | |
| 100 | 1 | _aSilva, A.M. de A. | |
| 100 | 1 | _aOliveira, N.S. | |
| 245 | 1 | _aThe effect of supplementation on the tissue composition of the commercial cuts of cross-bred F1 (Boer x Sprd)finished in native pasture | |
| 650 | _aCAPRINO | ||
| 650 | _aPESO | ||
| 650 | _aGORDURA | ||
| 650 | _aRENDIMENTO | ||
| 650 | _aSUPLEMENTO ALIMENTAR | ||
| 650 | _aPRODUÇÃO ANIMAL | ||
| 773 | 0 |
_tRevista Brasileira de Zootecnia (Brazil) _xISSN 1806-9290 _g(Jun 2010), v. 39(6) p. 1353-1358 _wBR2014002585 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbz/v39n6/26.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c319085 _d319085 |
||