| 000 | 01008nas a2200325 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2014002952 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130151644.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ52 | ||
| 100 | 1 | _aDavid, D.B. de | |
| 100 | 1 | _aNörnberg, J.L. | |
| 100 | 1 | _aAzevedo, E.. de | |
| 100 | 1 | _aBrüning, G. | |
| 100 | 1 | _aKessler, J.D. | |
| 100 | 1 | _aSkonieski, F.R. | |
| 245 | 1 | _aNutritional value of black and white oat cultivars ensiled in two phenological stages | |
| 650 | _aAVEIA FORRAGEIRA | ||
| 650 | _aENSILAGEM | ||
| 650 | _aVALOR NUTRITIVO | ||
| 650 | _aDIGESTIBILIDADE | ||
| 650 | _aFERMENTAÇÃO | ||
| 773 | 0 |
_tRevista Brasileira de Zootecnia (Brazil) _xISSN 1806-9290 _g(Jul 2010), v. 39(7) p. 1409-1417 _wBR2014002952 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbz/v39n7/a03v39n7.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c319262 _d319262 |
||