000 01008nas a2200325 4500
001 BR2014002952
003 BR-BrBNA
005 20231130151644.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ52
100 1 _aDavid, D.B. de
100 1 _aNörnberg, J.L.
100 1 _aAzevedo, E.. de
100 1 _aBrüning, G.
100 1 _aKessler, J.D.
100 1 _aSkonieski, F.R.
245 1 _aNutritional value of black and white oat cultivars ensiled in two phenological stages
650 _aAVEIA FORRAGEIRA
650 _aENSILAGEM
650 _aVALOR NUTRITIVO
650 _aDIGESTIBILIDADE
650 _aFERMENTAÇÃO
773 0 _tRevista Brasileira de Zootecnia (Brazil)
_xISSN 1806-9290
_g(Jul 2010), v. 39(7) p. 1409-1417
_wBR2014002952
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbz/v39n7/a03v39n7.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c319262
_d319262