| 000 | 00850nas a2200289 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2014003145 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130151726.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aF03 | ||
| 100 | 1 | _aSantos, F.C. | |
| 100 | 1 | _aRosa, S.D.V.F. da | |
| 100 | 1 | _aPinho, E.V. de R. | |
| 100 | 1 | _aCirillo, M.A. | |
| 100 | 1 | _aClemente, A. da C.S. | |
| 245 | 1 | _aDesiccation sensitivity from different coffee seed phenological stages | |
| 650 | _aCAFÉ | ||
| 650 | _aTESTE DE SEMENTES | ||
| 650 | _aSECAGEM | ||
| 650 | _aMATURAÇÃO | ||
| 773 | 0 |
_tJournal of Seed Science (Brazil) _xISSN 2317-1537 _g(Mar 2014), v. 36(1) p. 25-31 _wBR2014003145 |
|
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c319553 _d319553 |
||