| 000 | 00931nas a2200313 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2014003753 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130151839.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ03 | ||
| 100 | 1 | _aLourenço, T.C. | |
| 100 | 1 | _aMendonça, E.P. | |
| 100 | 1 | _aMalevaiko, P.C. | |
| 100 | 1 | _aMelo, R.T. | |
| 100 | 1 | _aSilvia, P.L. | |
| 100 | 1 | _aRossi, D.A. | |
| 245 | 1 | _aAntimicrobial effect of turmeric (Curcuma longa)on chicken breast meat contamination | |
| 650 | _aCARNE | ||
| 650 | _aFRANGO | ||
| 650 | _aAÇAFRÃO | ||
| 650 | _aCONTAMINAÇÃO | ||
| 650 | _aANÁLISE MICROBIOLÓGICA | ||
| 773 | 0 |
_tBrazilian Journal of Poultry Science (Brazil) _xISSN 1516-635X _g(Apr-Jun 2013), v. 15(2) p. 79-82 _wBR2014003753 |
|
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c320090 _d320090 |
||