000 00931nas a2200313 4500
001 BR2014003753
003 BR-BrBNA
005 20231130151839.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ03
100 1 _aLourenço, T.C.
100 1 _aMendonça, E.P.
100 1 _aMalevaiko, P.C.
100 1 _aMelo, R.T.
100 1 _aSilvia, P.L.
100 1 _aRossi, D.A.
245 1 _aAntimicrobial effect of turmeric (Curcuma longa)on chicken breast meat contamination
650 _aCARNE
650 _aFRANGO
650 _aAÇAFRÃO
650 _aCONTAMINAÇÃO
650 _aANÁLISE MICROBIOLÓGICA
773 0 _tBrazilian Journal of Poultry Science (Brazil)
_xISSN 1516-635X
_g(Apr-Jun 2013), v. 15(2) p. 79-82
_wBR2014003753
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c320090
_d320090