000 00921nas a2200301 4500
001 BR2014004775
003 BR-BrBNA
005 20231130152049.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ03
100 1 _aGonçalves, J.M.
100 1 _aSouza, M.D.C. de
100 1 _aRocha, R.C.C.
100 1 _aMedeiros, R.J.
100 1 _aJacob, S. do C.
245 1 _aMacro and trace elements in edible mushrooms, Shitake and Cardoncello from Petrópolis, Rio de Janeiro, Brazil
650 _aCOGUMELO COMESTÍVEL
650 _aSECAGEM
650 _aESPECTROMETRIA
650 _aMETAL PESADO
650 _aCONTAMINAÇÃO
773 0 _tCiência Rural (Brazil)
_xISSN 0103-8478
_g(Mai 2014), v. 44(5) p. 943-949
_wBR2014004775
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c321071
_d321071