000 | 00921nas a2200301 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2014004775 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130152049.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ03 | ||
100 | 1 | _aGonçalves, J.M. | |
100 | 1 | _aSouza, M.D.C. de | |
100 | 1 | _aRocha, R.C.C. | |
100 | 1 | _aMedeiros, R.J. | |
100 | 1 | _aJacob, S. do C. | |
245 | 1 | _aMacro and trace elements in edible mushrooms, Shitake and Cardoncello from Petrópolis, Rio de Janeiro, Brazil | |
650 | _aCOGUMELO COMESTÍVEL | ||
650 | _aSECAGEM | ||
650 | _aESPECTROMETRIA | ||
650 | _aMETAL PESADO | ||
650 | _aCONTAMINAÇÃO | ||
773 | 0 |
_tCiência Rural (Brazil) _xISSN 0103-8478 _g(Mai 2014), v. 44(5) p. 943-949 _wBR2014004775 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c321071 _d321071 |