000 00982nas a2200337 4500
001 BR2014004916
003 BR-BrBNA
005 20231130152106.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aJ11
100 1 _aBitencourt, R.G.
100 1 _aPossas, A.M.M.
100 1 _aCamilloto, G.P.
100 1 _aCruz, R.S.
100 1 _aOtoni, C.G.
100 1 _aSoares, N. de F.F.
245 1 _aAntimicrobial and aromatic edible coating on fresh-cut pineapple preservation
650 _aABACAXI
650 _aPROCESSAMENTO MÍNIMO
650 _aPRESERVAÇÃO DE ALIMENTO
650 _aÓLEO ESSENCIAL
650 _aHORTELÃ
650 _aBACTÉRIA
650 _aARMAZENAMENTO
773 0 _tCiência Rural (Brazil)
_xISSN 0103-8478
_g(Jun 2014), v. 44(6) p. 1119-1125
_wBR2014004916
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c321199
_d321199